Svensk fastighetsförmedling åtvidaberg

Svensk Fastighetsförmedling i Åtvidaberg erbjuder expertis och personlig service för trygg bostadsaffär.

Historik och Bakgrund

Svensk Fastighetsförmedling är en välkänd fastighetsmäklarkedja i Sverige med en historia som sträcker sig tillbaka till 1937. Företaget grundades av Eric H Lundgren i Linköping och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna på den svenska fastighetsmarknaden.

Med en omfattande portfölj som inkluderar villor, fritidshus, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och lantbruk, tillgodoser företaget en bred kundkrets. Idag har Svensk Fastighetsförmedling cirka 1200 medarbetare och runt 230 butiker spridda över hela landet, vilket gör dem till en stark lokal aktör även i mindre orter som Åtvidaberg.

Tjänster och Erbjudanden

 • Försäljning av Bostäder
  • Villor
  • Fritidshus
  • Bostadsrätter
 • Kommersiella Fastigheter
  • Kontor
  • Butikslokaler
  • Industrifastigheter
 • Lantbruk och Skogsbruk
  • Gårdar
  • Skogsmark
 • Värdering och Rådgivning
  • Marknadsvärdering
  • Investering

Närvaro och Utbredning

År Antal Medarbetare Antal Butiker Noterbara Händelser
1937 Grundande 1 (Linköping) Eric H Lundgren grundar företaget
2000-talet Ökande Expansion Nationell utbredning
Nutid ~1200 ~230 Stark lokal närvaro i orter som Åtvidaberg

Franchisekonceptet

Butikerna inom Svensk Fastighetsförmedling drivs huvudsakligen av franchisetagare, vilket innebär att lokala entreprenörer får möjlighet att driva sin egen verksamhet under det nationellt erkända varumärket. Detta franchisekoncept möjliggör en stark lokal närvaro med anpassning efter lokala marknadsförhållanden, vilket är en stor fördel för kunder i Åtvidaberg. Med cirka 200 franchisetagare finns det en bred kunskapsbas och ett omfattande nätverk som kunderna kan dra nytta av.

Ekonomisk Uppföljning

Under 2019 rapporterade moderbolaget bakom Svensk Fastighetsförmedling en omsättning på omkring 151 miljoner kronor. Denna siffra illustrerar företagets ekonomiska styrka och dess förmåga att hantera en stor volym av fastighetstransaktioner över hela Sverige, inklusive i Åtvidaberg. En stabil ekonomi är avgörande för att kunna erbjuda kvalitativa tjänster och för att upprätthålla ett förtroende hos kunderna.
Läs även artikeln Akelius fastigheter.

Ledarskap och Vision

Liza Nyberg tog över rollen som verkställande direktör för Svensk Fastighetsförmedling den 1 februari 2019. Med Nybergs ledarskap fortsätter företaget att bygga på sin vision om att vara en ledande aktör inom fastighetsförmedling, med en stark betoning på kundnöjdhet och innovation. Ledarskapet spelar en central roll i att forma företagets strategier och i att säkerställa att alla kontor, inklusive kontoret i Åtvidaberg, lever upp till de höga standarder som kunderna förväntar sig.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Heba fastigheter.

Fastighetsmarknaden i Åtvidaberg

I Åtvidaberg erbjuder Svensk Fastighetsförmedling tjänster som är skräddarsydda för den lokala marknaden. Med en god kännedom om lokala trender och marknadsförhållanden, kan mäklarna i Åtvidaberg ge rådgivning som är relevant och värdefull för såväl köpare som säljare. Denna lokala expertis är ovärderlig i en bransch där marknadsvärden och köparintresse kan variera stort mellan olika regioner.

Tjänsteutbud

Kunderna hos Svensk Fastighetsförmedling i Åtvidaberg kan förvänta sig ett brett utbud av tjänster, inklusive värdering, marknadsföring och försäljning av fastigheter. Mäklarna arbetar aktivt för att matcha rätt köpare med rätt fastighet och strävar efter att göra varje försäljningsprocess så smidig och framgångsrik som möjligt. Att erbjuda tjänster som täcker hela försäljningsprocessen är en del av företagets åtagande att leverera fullständig kundtillfredsställelse.
Svensk Fastighetsförmedling i Åtvidaberg erbjuder personlig och kunnig service för en smidig bostadsaffär.

Engagemang och Samhällsansvar

Svensk Fastighetsförmedling är inte bara en affärsverksamhet; företaget tar även ett socialt ansvar och engagerar sig i lokalsamhället. Genom olika initiativ och samarbeten bidrar de till en positiv utveckling i Åtvidaberg och andra orter där de är verksamma. Detta engagemang förstärker företagets rykte och skapar ett mervärde för både kunder och samhället i stort.

Framtidsutsikter och Utveckling

Med en stadigt växande fastighetsmarknad och en ökad efterfrågan på boende är framtidsutsikterna för Svensk Fastighetsförmedling i Åtvidaberg lovande. Företaget är väl förberett för att möta de utmaningar och möjligheter som framtidens marknad för med sig, och det fortsätter att investera i både teknik och personal för att säkerställa att de kan erbjuda de bästa möjliga tjänsterna till sina kunder.

Kontakt och Kundservice

För de som är intresserade av att köpa eller sälja fastigheter i Åtvidaberg är Svensk Fastighetsförmedling redo att bistå med expertis och service. Med ett enkelt telefonsamtal eller besök på deras lokala kontor kan kunder inleda en dialog och få tillgång till all den hjälp och de resurser som behövs för att göra en framgångsrik fastighetsaffär.