Bilbolaget Syd Staffanstorp

Bilbolaget Syd i Staffanstorp erbjuder ett brett utbud av bilar och en kundservice i toppklass.

Om BilBolag Syd AB

BilBolag Syd AB är ett företag baserat i Staffanstorp, som specialiserar sig på försäljning av personbilar och lätta lastbilar. Med en omsättning på 2 507 KSEK under år 2022 och ett positivt resultat på 51 KSEK, positionerar sig företaget som en stabil aktör på marknaden.

Trots att företaget inte har några anställda, har det lyckats upprätthålla en vinstmarginal på 2,6%, vilket visar på effektivitet och god företagsledning.

 • Omsättning
  • 2022: 2 507 KSEK
 • Resultat
  • 2022: 51 KSEK
 • Vinstmarginal
  • 2022: 2,6%
 • Plats
  • Staffanstorp
 • Specialisering
  • Försäljning av personbilar och lätta lastbilar
År Omsättning (KSEK) Resultat (KSEK) Vinstmarginal Antal Anställda
2022 2 507 51 2,6% 0

Lokal närvaro i Staffanstorp

Beläget på Önsvala alle 8, står BilBolag Syd AB redo att betjäna kunder i Staffanstorp och dess omnejd. Företagets lokala närvaro är en fördel för kunder som söker personlig service och expertis inom bilhandel. Med enkel tillgänglighet och kundorienterad inställning, är BilBolag Syd ett attraktivt val för bilköpare i regionen.

Styrelse och Ledning

Ahmed Dabbas tjänar som styrelseledamot för BilBolag Syd AB, medan Kaled Omar Baltaji innehar rollen som styrelsesuppleant. Deras gemensamma erfarenheter och kunskaper inom bilbranschen bidrar till företagets framgång och tillit bland kunderna.
Bilbolaget Syd i Staffanstorp erbjuder ett brett utbud av fordon och personlig service för alla dina bilbehov.

Affärsetik och Transparens

BilBolag Syd AB värderar affärsetik och transparens högt i alla sina transaktioner. Information om företaget är lättillgänglig och kan verifieras genom Bolagsfakta och andra officiella källor, vilket ger kunderna en extra trygghet när de gör affärer med BilBolag Syd.

Tjänster och Produkter

Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter inom bilsektorn, inklusive nya och begagnade personbilar samt lätta lastbilar. BilBolag Syd strävar efter att matcha kundernas behov med rätt fordon, och erbjuder därför personlig rådgivning för att säkerställa att varje kund gör ett informerat köp.

Ekonomisk Stabilitet

Trots en liten organisation har BilBolag Syd visat på en ekonomisk stabilitet genom åren. Företaget har en sund ekonomi med en stabil vinstmarginal, vilket placerar dem väl inom den svenska bilförsäljningsbranschen. Denna stabilitet är ett tecken på företagets förmåga att hantera sina resurser effektivt och att upprätthålla en långsiktig verksamhet.

Kundservice och Kontakt

Kundservice är en av de viktigaste aspekterna av BilBolag Syd AB:s verksamhet. Företaget kan nås via telefon på 04620 30 37 för alla frågor, bokningar eller servicebehov. Med en stark inriktning på kundnöjdhet, är BilBolag Syd dedikerade till att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder.
Här finns en artikel på samma tema: Zeppelin Sverige Ab.

Samhällsansvar och Hållbarhet

BilBolag Syd AB tar sitt samhällsansvar på allvar och arbetar mot att integrera hållbarhetsprinciper i sin verksamhet. Genom att erbjuda miljövänligare bilalternativ och sträva efter att minska sitt ekologiska fotavtryck, bidrar företaget till en mer hållbar framtid.
Denna artikel är även relevant för ämnet Jacob Criborn Förmögenhet.

Sammanfattning

BilBolag Syd AB representerar en pålitlig och kundorienterad bilhandlare i Staffanstorp. Med en stark lokal närvaro, erfaren ledning och ett engagemang för etik och hållbarhet, står företaget väl rustat för att möta sina kunders behov och förväntningar, nu och i framtiden.