Brandy Melville Stockholm

Brandy Melville Stockholm erbjuder trendiga, enhetligt storlekade kläder som lockar unga modeentusiaster.

Brandy Melville Stockholm – Ett Modefenomen i Hjärtat av Huvudstaden

Brandy Melville Stockholm AB är mer än bara en klädbutik; det är en destination för modeintresserade ungdomar som söker efter den senaste trenden inom kläder, skor och accessoarer. Med sin inriktning på en ung och internationell publik har företaget etablerat sig som en stark aktör på Stockholms modearena.

Med en omsättning på 21 999 KSEK under 2022 och en personalstyrka på 9 anställda, visar företaget på en imponerande närvaro i den svenska huvudstaden.

 • Grundläggande Fakta
  • Destination för modeintresserade ungdomar
  • Inriktning på ung och internationell publik
 • Produktsortiment
  • Kläder
  • Skor
  • Accessoarer
 • Företagsdata
  • Omsättning: 21 999 KSEK (2022)
  • Antal anställda: 9
Företagsnamn Omsättning 2022 (KSEK) Antal Anställda
Brandy Melville Stockholm AB 21 999 9

Ekonomisk Översikt

Företagets ekonomiska framgång reflekteras i deras senaste resultatrapport. Brandy Melville Stockholm rapporterade ett positivt resultat på 1 129 KSEK för 2022, vilket är ett tecken på en stark marknadsposition och effektiv verksamhetsstyrning. En omsättningstillväxt på 46,8 % placerar dem som en av de mest dynamiska aktörerna inom specialiserad butikshandel med kläder i Stockholm.

Styrelse och Ledning

Styrelseledamot Daniel Kilsdonk och styrelsesuppleant Anique van der Hulst är de ansvariga personerna bakom företagets framgångar. Deras ledarskap har varit avgörande för företagets tillväxt och stabilitet på marknaden. Även om det inte finns någon verklig huvudman registrerad för företaget, är det tydligt att ledningen har en stark vision för varumärkets framtid.

Brandy Melville’s Position på Marknaden

Med en placering på 261 855 i Sverige bland aktiebolag och 51 195 i Stockholm, visar Brandy Melville Stockholm på en solid närvaro. Denna positionering indikerar att varumärket är välkänt och uppskattat bland konsumenter, vilket är en stark grund för fortsatt expansion och tillväxt.

Framtidsutsikter och Expansion

Trots den starka konkurrensen inom modebranschen har Brandy Melville Stockholm lyckats skapa en unik nisch för sig själva. Med en ung målgrupp och en trendkänslig produktportfölj har de alla förutsättningar för att fortsätta sin expansion och förnya sitt erbjudande i linje med de senaste modetrenderna.

Butikens Sortiment och Stil

Brandy Melville Stockholm erbjuder en bred kollektion av kläder och accessoarer som präglas av en avslappnad och trendig stil. Sortimentet är anpassat för att tilltala den moderna unga konsumenten som söker efter en internationell och urban look. Deras produkter är kända för att vara både prisvärda och av hög kvalitet.
Brandy Melville i Stockholm lockar unga med sin trendiga, enhetliga storlek och kaliforniska stil.

Kundupplevelse och Service

Kundupplevelsen hos Brandy Melville Stockholm är central för företagets framgång. Butiken strävar efter att erbjuda en inbjudande och inspirerande miljö där kunder kan utforska det senaste inom mode. Personalen är välutbildad för att ge en personlig service och hjälpa kunderna att hitta sin unika stil.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Patrik Gillholm Björkö.

Ansvar och Hållbarhet

I takt med att konsumenternas medvetenhet ökar, lägger Brandy Melville Stockholm också vikt vid hållbarhet och etiska aspekter av modeindustrin. Företaget arbetar kontinuerligt med att förbättra sina processer och säkerställa att de håller sig inom ramarna för ansvarsfullt företagande.
Läs även artikeln Lead Desk Solution.

Kontakt och Lokalisering

Brandy Melville Stockholm är beläget i hjärtat av Stockholm, vilket gör det lättillgängligt för både lokalbefolkningen och turister. För den som önskar besöka butiken eller komma i kontakt med företaget finns de på adressen c/o Accountor AB Box 1126, 111 81 Stockholm. Med sitt centrala läge är de aldrig långt borta för den modeintresserade.

Slutord

Brandy Melville Stockholm är mer än bara en butik; det är en symbol för ungdomlig energi och modekänslighet. Med en stark ekonomisk grund, ett engagerat ledarskap och en tydlig vision för framtiden, står Brandy Melville väl rustat för att fortsätta sin resa som en av Stockholms mest älskade modebutiker.