Deltaco Smart Plug

Deltaco Smart Plug gör dina enheter smarta, enkelt styra dem via app eller röststyrning.

Introduktion till Deltaco Smart Plug

Uppkopplad och Bekväm Hemautomation med Deltaco Smart Plug

Smart hem-teknik har revolutionerat hur vi interagerar med våra hem. En av de senaste innovationerna på marknaden är Deltaco Smart Plug, en enhet som gör det möjligt att styra elektriska apparater via en smartphone eller röstassistent. Med enkel installation och användarvänlig app, erbjuder Deltaco Smart Plug en tillgänglig ingång till ett smartare hem.

Deltaco Smart Plug Funktioner

 • Enkel Installation
  • Plugga in enheten i ett eluttag
  • Anslut till Wi-Fi via Deltaco-appen
 • App Kontroll
  • Fjärrstyr dina apparater var som helst
  • Schemalägg tider för automatisk styrning
 • Röststyrning
  • Kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant
  • Kontrollera med enkla röstkommandon
 • Energibesparing
  • Övervaka energiförbrukningen i realtid
  • Ställ in energisparlägen

Specifikationer för Deltaco Smart Plug

Egenskap Detaljer
Modell SP-1101W
Wi-Fi 802.11b/g/n
Max belastning 2300W
Arbetsspänning AC 230V
Standby-förbrukning < 0.3W
Kompatibilitet Amazon Alexa, Google Assistant
App Deltaco Smart Home

Användningsområden för Deltaco Smart Plug

Deltaco Smart Plug har en mängd användningsområden som kan förenkla vardagen. Från att tända och släcka lampor på schemalagda tider till att styra kaffebryggaren så att den har ditt kaffe klart när du vaknar. Det är också möjligt att använda smartpluggen för att simulera närvaro i hemmet när du är borta, vilket kan verka avskräckande för potentiella inbrottstjuvar.

Enkel Installation och Uppkoppling

Att installera en Deltaco Smart Plug är förvånansvärt enkelt. Du behöver bara sätta in pluggen i ett vanligt vägguttag och ansluta den till ditt Wi-Fi-nätverk genom den tillhörande appen. Denna process tar bara några minuter och kräver inga tekniska förkunskaper, vilket gör produkten tillgänglig för alla.

Kompatibilitet med Röstassistenter

En av de mest tilltalande funktionerna med Deltaco Smart Plug är dess kompatibilitet med populära röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa. Detta innebär att du kan styra dina uppkopplade enheter med röstkommandon, vilket skapar en handsfree-upplevelse som är både bekväm och tidsbesparande.
Deltaco Smart Plug gör dina apparater smarta, enkelt styrda via app för automatisering och energibesparing.

App-styrning och Funktioner

Deltaco tillhandahåller en användarvänlig app som är hjärtat i smartpluggens funktionalitet. Appen ger dig möjlighet att skapa scheman, ställa in timers och övervaka energiförbrukningen för de anslutna enheterna. Dessa funktioner bidrar inte bara till ökad bekvämlighet utan också till en potentiell minskning av ditt hem energiförbrukning.
Läs mer om Max Rotavdrag 2023 här.

Säkerhet och Smart Hem Integration

Säkerhet är en viktig aspekt av smarta hem-enheter. Deltaco Smart Plug erbjuder säker uppkoppling med krypterad kommunikation mellan pluggen och din smartphone. Dessutom, genom att integrera med andra smarta hem-produkter, kan du skapa automatiserade scenarier som ytterligare förhöjer din hemmiljö och säkerhet.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Solceller Med Batteri.

Framtiden för Smart Hem-teknik och Deltaco

Med en alltmer uppkopplad värld fortsätter smart hem-teknik att utvecklas i snabb takt. Deltaco är på framkanten med sin Smart Plug och fortsätter att innovera för att erbjuda ännu mer avancerade lösningar. Framtiden ser ljus ut för konsumenter som vill ha ett smartare, mer energieffektivt och säkrare hem.