Jacob Criborn Förmögenhet

Jacob Criborn är en privatperson, och hans exakta förmögenhet är inte offentligt känd.

Jacob Criborn och JC Music Invest AB – En Översikt över Förmögenheten

Jacob Criborn är en entreprenör och affärsman som är aktiv inom musikbranschen. Han har gjort sig ett namn som en av de mer framträdande gestalterna inom sin nisch.

Med en passion för musik och en näsa för affärer, har Jacob etablerat sig som en kraft att räkna med i den konkurrensutsatta musikvärlden.

Som styrelseledamot och grundare av JC Music Invest AB, har Jacob Criborn skapat ett bolag som är inriktat på musikproduktion, musikunderhållning och artistframträdanden. Bolaget har snabbt blivit en betydelsefull spelare på den svenska musikmarknaden, och dess påverkan sträcker sig bortom de traditionella gränserna för musikindustrin.

Genom JC Music Invest AB har Jacob Criborn etablerat ett nätverk av kontakter och skapat möjligheter för artister att nå ut med sin musik. Hans företag är inte bara en plattform för musikskapande utan även en katalysator för innovation inom musikbranschen.

Centrala Aspekter av JC Music Invest AB

 • Musikproduktion
  • Studioinspelningar
  • Låtskrivning och komposition
  • Ljudteknik och mixning
 • Musikunderhållning
  • Liveframträdanden och evenemang
  • Bokning av artister
  • Eventplanering
 • Artistframträdanden
  • Utveckling av artistkarriärer
  • Marknadsföring och PR
  • Representation och management

Relevant Fakta om JC Music Invest AB

Företagsnamn Organisationsnummer Verksamhetsområde Grundat
JC Music Invest AB 556923-3421 Musikproduktion och underhållning År ej angivet
Styrelseledamot Webbplats Huvudkontor Marknad
Jacob Criborn Bolagsfakta.se Sverige Svensk musikmarknad

Grundandet av JC Music Invest AB

JC Music Invest AB grundades med en vision om att skapa och förvalta musikrelaterade projekt. Verksamheten omfattar en bred palett av tjänster såsom musikproduktion, DJ-verksamhet, och konsulttjänster inom musikbranschen. Bolaget har även investeringar i värdepapper och fastigheter, vilket visar på en diversifierad affärsstrategi.

Företagets Finansiella Tillväxt

Under det senaste räkenskapsåret rapporterade JC Music Invest AB en omsättningstillväxt på 40,7 %, med en total omsättning på 1 441 KSEK. Bolagets vinstmarginal låg på imponerande 45,2 %, vilket placerar företaget högt i svensk företagsranking. Dessa siffror indikerar att Jacob Criborns företag är både lönsamt och växande.
Läs även artikeln Meridius Group Ab.

Skatt och Bidrag till Statens Inkomster

JC Music Invest AB har under de senaste fem åren bidragit med 218 KSEK i skatt, vilket speglar företagets ekonomiska aktivitet och bidrag till samhället. Bolaget står därmed som en ansvarsfull aktör inom den svenska ekonomin och bidrar till statens och kommunens inkomster.
Jacob Criborn är en privatperson, och det finns ingen offentlig information om hans förmögenhet.

Styrelse och Ledning

Utöver Jacob Criborn som styrelseledamot, är Melina Criborn noterad som styrelsesuppleant i företaget. Deras gemensamma ansvar är att leda företaget mot fortsatt tillväxt och framgång. Med en stark ledning är JC Music Invest AB väl positionerat för att navigera i musikindustrins dynamiska landskap.

Investeringar och Diversifiering

Jacob Criborns företag visar på en stark förmåga till diversifiering, med investeringar i olika sektorer som musik, fastigheter och värdepapper. Denna strategi minskar risker och bidrar till en stabil grund för företagets långsiktiga framgång.

Placering i Svensk Näringsliv

JC Music Invests starka finansiella resultat har gett företaget en avundsvärd placering i den svenska företagsvärlden. Med en placering på 84 429 i Sverige och 18 982 i kommunen bland aktiebolag, står det klart att JC Music Invest är en framstående aktör på marknaden.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Destiny Sweden Ab.

Kontakt och Företagsinformation

För de som önskar komma i kontakt med JC Music Invest AB går det bra att nå dem på deras adress Nybrogatan 57, 114 40 Stockholm. Företaget är öppet för nya affärsmöjligheter och samarbeten inom den expansiva musikindustrin.

Slutsats och Framtidsutsikter

Med en solid grund i musikindustrin och en framgångsrik affärsmodell har Jacob Criborn och hans företag JC Music Invest AB en ljus framtid framför sig. Deras förmåga att generera lönsamhet och tillväxt gör dem till en intressant aktör att följa i den fortsatta utvecklingen av den svenska och internationella musikscenen.