Källgrens Bygg Ab

Källgrens Bygg AB är ett pålitligt företag som erbjuder högkvalitativa byggtjänster för både privata och kommersiella projekt.

Om Företaget Jonny Källgren AB – En Byggpartner i Finspång

Jonny Källgren AB är ett aktiebolag baserat i Finspång som specialiserar sig på bygg och VVS-arbeten. Företaget erbjuder även konsulttjänster inom TV och andra medier.

Med en omsättning på 5 419 KSEK under år 2022 och en personalstyrka på 3 anställda, har företaget etablerat sig som en stabil aktör inom byggbranschen.Informationen om företaget är hämtad från pålitliga källor som myndigheter och privata aktörer, samt via egna insamlingar från Bolagsfakta.

 • Tjänster
  • Byggarbeten
  • VVS-arbeten
  • Konsulttjänster inom TV och media
 • Nyckeltal 2022
  • Omsättning: 5 419 KSEK
  • Antal anställda: 3
 • Plats
  • Finspång
Företagsnamn Omsättning 2022 (KSEK) Antal Anställda Ort
Jonny Källgren AB 5 419 3 Finspång

Tjänster och Expertis

Företagets kärnkompetenser inkluderar en bred palett av byggtjänster, från nybyggnation till renoveringar och ombyggnader. Med en stark inriktning på kvalitet och hållbarhet, strävar Jonny Källgren AB efter att leverera resultat som överträffar kundens förväntningar, samtidigt som de uppfyller alla gällande byggnormer och regelverk.

Finansiell Stabilitet

Enligt det senaste årsbokslutet hade Jonny Källgren AB en vinstmarginal på 2,9 %, vilket placerar företaget i mitten av skalan bland svenska aktiebolag. Trots den relativt låga vinstmarginalen har företaget en stabil ekonomisk grund att stå på, vilket är ett viktigt tecken på långsiktig hållbarhet och förmåga att hantera marknadens svängningar.

Ledning och Ansvariga

Styrelsen i Jonny Källgren AB består av Jonathan Borg som ordförande och Kent Ahnfeldt som styrelseledamot. Dessa nyckelpersoner har en viktig roll i företagets strategiska riktning och dagliga drift. Intressenter kan kolla löner direkt och få ytterligare information om ansvariga personer via Ratsit eller genom att bli Pluskund hos Bolagsfakta. Läs mer om Sanitet Sverige Ab här.

Marknadsposition och Konkurrens

Jonny Källgren AB är inte en del av någon större koncern, vilket kan ge en större flexibilitet och personlig service till kunderna. Företaget konkurrerar på en marknad med flera andra aktörer inom byggbranschen, där det är viktigt att skilja sig från mängden genom exceptionell service och hög kompetens.

Skatt och Samhällsbidrag

Under de senaste fem åren har företaget bidragit till samhället genom att betala in skatter, vilket är ett tecken på ett ansvarsfullt företagande. Även om skattebidraget inte varit stort i jämförelse med andra företag, spelar varje bidrag en viktig roll för att upprätthålla samhällsservicen och infrastrukturen.

Kontakt och Plats

Den som önskar komma i kontakt med Jonny Källgren AB kan göra detta genom att besöka deras kontor på adressen stenstorp 403, 612 96 Finspång. Företagets närvaro i Finspång innebär att de har god lokal kännedom, vilket kan vara en fördel i byggprojekt som kräver insikt i lokala förhållanden och bestämmelser. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här New Origin Ab.

Sammanfattning

Med en stark inriktning på bygg och VVS-arbeten, har Jonny Källgren AB etablerat sig som en pålitlig partner för byggprojekt i Finspång. Företagets engagemang för kvalitet och dess ansvarsfulla ekonomiska hantering gör dem till ett attraktivt alternativ för kunder som söker hållbara och välgenomförda bygglösningar. Ledningen är engagerad och företaget ser ut att ha en stabil position på marknaden, redo att möta framtida utmaningar och möjligheter.Källgrens Bygg AB erbjuder pålitliga byggtjänster och högkvalitativt hantverk för alla typer av byggprojekt.