Meridius Group Ab

Meridius Group AB är ett svenskt företag som erbjuder affärslösningar inom IT och management.

Grundläggande Information om Meridius Group AB

Meridius Group AB är ett svenskt aktiebolag som fokuserar på att erbjuda tjänster inom digital marknadsföring och kommunikation. Med en affärsmodell som inkluderar digitala reklamkampanjer och grafisk design, strävar bolaget efter att stärka sina kunders närvaro online.

Den officiella informationen om Meridius Group AB hämtas från pålitliga källor som myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta.

Meridius Group AB – En Översikt

 • Tjänster
  • Digital marknadsföring
  • Grafisk design
  • Reklamkampanjer
 • Strategi
  • Stärka kundens online-närvaro
  • Anpassade lösningar
 • Källor för information
  • Myndigheter
  • Privata aktörer
  • Egna insamlingar från Bolagsfakta
Företagsnamn Org.nr Verksamhetsområde Webbplats
Meridius Group AB 559278-9159 Digital marknadsföring och kommunikation Bolagsfakta

Verksamhetsinriktning och Tjänster

Meridius Group AB:s verksamhet är inriktad på digitala plattformar, där de genomför omfattande reklamkampanjer och erbjuder grafisk design. Deras tjänster är avsedda att hjälpa företag att effektivt nå ut till sin målgrupp och förbättra sin digitala närvaro.

Styrelse och Ledning

Bolagets styrelseledamot är Mats Andersson, och Asan Abdollahpour fungerar som styrelsesuppleant. Dessa individer har det yttersta ansvaret för bolagets strategiska riktning och övervakning av dess dagliga verksamhet.

Ekonomisk Översikt

Meridius Group AB hade en omsättning på 353 KSEK under 2022 och ett resultat på 280 KSEK. Med en vinstmarginal på 100,0 %, rankas bolaget högt i Sverige i förhållande till andra aktiebolag när det gäller lönsamhet.
Vi har skrivit en liknande artikel om detta här New Origin Ab.

Placering i Näringslivet

Inom den svenska marknaden har Meridius Group AB placerat sig som nummer 18 316 av totalt 745 785 aktiebolag när det gäller vinstmarginal. På den lokala nivån i Uppsala kommun ligger de på plats 365 av 14 551 aktiebolag.

Skattebidrag och Samhällsengagemang

Under de senaste fem åren har Meridius Group AB bidragit med totalt 73 KSEK i skatt, vilket visar på bolagets roll i att stödja den svenska ekonomin och samhällstjänster.

Kontakt och Adress

För de som önskar ta kontakt med Meridius Group AB, är deras adress Nybohovsbacken 45 Box 874, 117 64 Stockholm. Detta är också platsen för bolagets huvudkontor.
Liknande artikel Källgrens Bygg Ab.

Avslutande Sammanfattning

Meridius Group AB är en viktig aktör inom digital marknadsföring i Sverige, med en stark ekonomisk ställning och ett engagemang för att bidra till samhället genom skattebetalningar. Med en kompetent styrelse och en tydlig affärsinriktning, fortsätter de att vara ett intressant bolag för både kunder och investerare.
Meridius Group AB är ett svenskt företag specialiserat på affärsutveckling och investeringar.