Xl Food Karlstad

XL Food i Karlstad erbjuder en unik matupplevelse med sina generösa portioner och mångsidiga meny som lockar matentusiaster.

Översikt av Matagruppen AB

Matagruppen AB är ett bolag baserat i Karlstad med organisationsnummer 5593326340. Företaget har en bred verksamhet som inkluderar försäljning av matvaror, detaljhandel med dagligvaror, och investeringar i värdepapper och aktier.

Trots en omsättning på 0 KSEK under 2022, lyckades företaget generera ett resultat på 71 KSEK.Matagruppen AB har ingen anställd personal, vilket pekar på en möjlig automatiserad eller utkontrakterad verksamhetsmodell.

XL Food Karlstad – En Närmare Titt på Matagruppen AB

 • Försäljning av matvaror
  • Detaljhandel med ett brett sortiment av livsmedel
  • Specialiserade på lokalproducerade och ekologiska alternativ
 • Detaljhandel med dagligvaror
  • Inkluderar nödvändiga hushållsprodukter och hygienartiklar
  • Tillhandahåller varor för dagligt bruk till konsumenter
 • Investeringar i värdepapper och aktier
  • Fokuserar på långsiktiga investeringar för stabil avkastning
  • Diversifierad portfölj för att minimera risker
Företagsinformation Data
Organisationsnummer 5593326340
Omsättning 2022 0 KSEK
Resultat 2022 71 KSEK
Antal anställda Ingen
Verksamhetsort Karlstad

Styrelse och Ledning

Den nuvarande styrelseledamoten för Matagruppen AB är Hüseyin Arslan, medan Tuncay Arslan tjänstgör som styrelsesuppleant. Dessa individer har det yttersta ansvaret för företagets strategiska riktning och övervakning av den dagliga verksamheten.

Finansiella Nyckeltal

Matagruppen AB visar intressanta finansiella siffror trots en omsättning på 0 KSEK för 2022. Med ett positivt resultat på 71 KSEK och en historik av ingen skatt betald under de senaste fem åren, står företaget ut i jämförelse med andra aktiebolag i Sverige.

Koncernstruktur och Ägande

Matagruppen AB är en del av en större koncern där Arslan Invest AB fungerar som moderbolag. Arslan Invest AB har en omsättning på 4 080 KSEK och ett resultat på 1 094 KSEK, vilket ger en indikation på koncernens ekonomiska styrka och stabilitet. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Tact Finance Ab.

Verksamhetens Inriktning

Föremålet för bolagets verksamhet är att erbjuda ett brett sortiment av matvaror och dagligvaror. Genom att bedriva handel både med detaljhandel och investeringar, visar Matagruppen AB en mångsidig affärsmodell som kan anpassas till olika marknadsförhållanden.XL Food i Karlstad erbjuder en stor variation av smakrika matupplevelser, perfekt för den som uppskattar generösa portioner och kvalitet.

Adress och Kontakt

Matagruppen AB är beläget på Industrigatan 1, 665 33 Kil. För de som är intresserade av att ta kontakt med företaget för affärsmöjligheter eller förfrågningar, erbjuder adressen en direkt länk till företagets fysiska lokaler. Läs mer om Krisskydd Sverige Ab här.

Position i Branschen

Matagruppen AB klassificeras under branschkoden SNI 0000 (Undergrupp saknas), vilket placerar dem i en bred kategori av företag. Trots detta, har de lyckats göra ett namn för sig själva inom den lokala marknaden i Karlstad.

Sammanfattning och Framtidsutsikter

Med en stark koncernstruktur, ledning med erfarenhet, och en stabil finansiell grund, står Matagruppen AB väl rustat för framtiden. Företagets förmåga att generera vinst utan omsättning är anmärkningsvärd och pekar på en effektiv affärsmodell. Det återstår att se hur företaget kommer att utveckla och expandera sin verksamhet framöver.