Car Proffsen I Kristianstad Ab

Car Proffsen i Kristianstad AB erbjuder professionell bilservice och reparationer med kunden i fokus.

Om Car Proffsen i Kristianstad AB

Car Proffsen i Kristianstad AB är ett aktiebolag som specialiserar sig på inköp och försäljning av begagnade bilar. Med en stark närvaro i Kristianstad har företaget etablerat sig som en pålitlig aktör i bilhandeln.

Under 2022 hade företaget 2 anställda och redovisade ett resultat på 707 KSEK med en omsättning på 14 450 KSEK. Detta visar på företagets stabila position på marknaden och dess förmåga att tillgodose kundens behov av kvalitativa fordon.

 • Företagsinformation
  • Registreringsår: 2016
  • Bolagsform: Aktiebolag
  • Organisationsnummer: 559139-4449
 • Finansiell information
  • Senaste bokslutsår: 2022
  • Resultat: 707 KSEK
  • Omsättning: 14 450 KSEK
  • Antal anställda: 2
 • Kontaktuppgifter


År Resultat (KSEK) Omsättning (KSEK) Antal anställda
2022 707 14 450 2

Expertis och Kundservice

Kundnöjdhet är en prioritet för Car Proffsen i Kristianstad och deras expertis inom bilbranschen är välkänd. De anställda har omfattande kunskap om olika bilmodeller och är dedikerade till att ge varje kund en personlig och tillfredsställande service. Detta engagemang för kundservice är en av de viktigaste faktorerna bakom företagets framgång och goda rykte.

Lokal närvaro och tillgänglighet

Företaget är beläget på Rörvägen 16 i Kristianstad, vilket gör det lättillgängligt för lokalbefolkningen. Med en fysisk närvaro i regionen kan Car Proffsen i Kristianstad erbjuda sina kunder möjligheten att personligen inspektera och provköra bilar innan köp, vilket är en värdefull del av köpprocessen för många bilköpare.
Här finns en liknande artikel på samma tema: Pt Bright Nails.

Ansvariga personer

Haider Khalaf Saber AlMaliki, 46 år, är styrelseledamot och Allan Khazal, 32 år, fungerar som styrelsesuppleant. Deras ansvar och ledarskap är nyckeln till företagets framgång och de är båda engagerade i att driva verksamheten framåt. Revisor för företaget är Niklas Bromér, 36 år, som ser till att all finansiell rapportering sköts korrekt.
Läs även artikeln Western Tack And Fashion.

Finansiell Stabilitet och Tillväxt

Med en omsättningstillväxt på 7,9 % och en vinstmarginal på 8,2 % står det klart att Car Proffsen i Kristianstad AB är ett finansiellt stabilt företag. Denna ekonomiska grund ger företaget utrymme för fortsatt tillväxt och möjlighet att ytterligare förbättra sitt erbjudande till kunderna.

Skatt och Samhällsbidrag

Under de senaste fem åren har Car Proffsen i Kristianstad bidragit till samhällsekonomin genom att betala in totalt 336 KSEK i skatt. Detta placerar företaget på en respektabel plats i jämförelse med andra aktiebolag i Sverige och visar på dess ansvarstagande roll i samhället.

Kontakt och Kundservice

För de som är intresserade av företagets tjänster är det enkelt att ta kontakt via telefonnummer 044777 00 02. Car Proffsen i Kristianstad AB strävar efter att vara tillgängliga för sina kunder och att erbjuda snabb och effektiv service.
Car Proffsen i Kristianstad AB erbjuder professionell bilservice och reparationer med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Sammanfattning

Car Proffsen i Kristianstad AB representerar pålitlighet, erfarenhet och kundtillfredsställelse inom bilhandeln. Med en stark finansiell grund, engagerad personal och ett strategiskt läge är företaget väl förberett för att möta de behov och förväntningar som bilköpare i Kristianstad med omnejd kan tänkas ha.