Car Expert In Sweden Ab

Car Expert in Sweden AB erbjuder professionell bilservice och expertkunskap inom fordonsindustrin i Sverige.

Företagsprofil – Car Expert in Sweden AB

Car Expert in Sweden AB är ett företag som är specialiserat på handel med personbilar och lätta motorfordon. Företaget har sitt säte i Örebro och är känt för sin expertis inom bilindustrin.

Med org.nummer 5569282378, är Car Expert in Sweden AB ett etablerat namn som erbjuder både försäljning och konsulttjänster inom bilsektorn.

 • Tjänster och Erbjudanden
  • Försäljning av nya och begagnade personbilar
  • Konsulttjänster för bilköp och underhåll
  • Import och export av motorfordon
 • Kundservice och Support
  • Personlig rådgivning för bilköp
  • Service och underhåll av fordon
  • Garantier och försäkringstjänster
Företagsinformation Detaljer
Företagsnamn Car Expert in Sweden AB
Organisationsnummer 5569282378
Verksamhet Handel med personbilar och lätta motorfordon
Plats Örebro
Webbplats Besök Car Expert in Sweden AB

Kontakt och Lokalisering

För de som önskar komma i kontakt med Car Expert in Sweden AB, finns företaget på Stortorget 8, 702 11 Örebro. Det är möjligt att nå dem via telefonnummer 076551 89 99 eller genom att besöka deras kontor personligen för att diskutera bilrelaterade ärenden.

Verksamhetens Inriktning

Car Expert in Sweden AB är verksamt inom SNI-kod 4511, vilket innebär att de fokuserar på handel med personbilar och lätta motorfordon. Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter som riktar sig till både privatpersoner och företag som är i behov av expertis inom bilköp och bilhållning.

Likvidator och Ansvariga Personer

Ester Andersson Zandvoort är registrerad som likvidator för Car Expert in Sweden AB. Intressenter kan få mer information om ansvariga personer genom att besöka systersajten Ratsit eller genom att bli Pluskund för att få tillgång till fördjupad information. Denna artikel är även relevant för ämnet Emilia De Poret Förmögenhet.

Ekonomisk Information

Det är av stort intresse för investerare och samarbetspartners att ta del av Car Expert in Sweden AB:s ekonomiska rapporter. Det inkluderar vinstutdelning, resultaträkning, balansräkning, samt revisions- & förvaltningsberättelse. Denna information kan vara avgörande för att bedöma företagets finansiella hälsa och framtidsutsikter.

Integritet och Datakvalitet

Informationen om Car Expert in Sweden AB kommer från olika källor inklusive myndigheter, privata aktörer och egna insamlingar från Bolagsfakta. Det läggs stor vikt vid att säkerställa integritet och datakvalitet för att informationen som tillhandahålls ska vara så tillförlitlig och aktuell som möjligt.

Övriga Tjänster och Fördelar

Genom att bli Pluskund hos Bolagsfakta får man tillgång till fria anmärkningskontroller på alla aktiebolag samt ytterligare förmåner som 20 fria Lönevisningar och utökad information om ansvariga personer. Detta kan vara en värdefull tjänst för de som regelbundet behöver granska företags bakgrund och ekonomiska status.Car Expert in Sweden AB erbjuder professionell bilservice och reparationer med expertis i svensk bilindustri.

Koncernstruktur

Car Expert in Sweden AB är ett självständigt företag som inte ingår i någon koncern. Detta kan ha betydelse för de som söker ett företag med enkel och transparent ägarstruktur, utan komplicerade koncernrelationer. Här finns en liknande artikel på samma tema: Applion Nordic Ab.

Avslutande Anmärkningar

För närvarande finns det ingen ytterligare information tillgänglig för Car Expert in Sweden AB. För de som är intresserade av att lära sig mer eller uppdatera sig om företagets status, rekommenderas det att hålla koll på Bolagsfakta eller direkt kontakta företaget.