Visage Dinner Club

Visage Dinner Club erbjuder en unik matupplevelse med sin hemliga meny och exklusiva atmosfär.

Om VISAGE Dinner Club AB

VISAGE Dinner Club AB är ett aktiebolag som har specialiserat sig på att driva en restaurang och nattklubb i hjärtat av Göteborg. Med en passion för mat, dryck och underhållning erbjuder VISAGE en unik upplevelse för sina gäster.

Under 2022 rapporterade företaget en omsättning0 KSEK och ett resultat103 KSEK, vilket speglar de utmaningar och möjligheter som präglar restaurangbranschen.

Viktiga Aspekter av VISAGE Dinner Club AB

 • Specialisering
  • Drift av restaurang
  • Drift av nattklubb
 • Placering
  • Beläget i centrala Göteborg
 • Upplevelse
  • Fokus på matkvalitet
  • Varierat dryckessortiment
  • Underhållningsvärde
 • Ekonomisk Rapportering 2022
  • Omsättning: 0 KSEK
  • Resultat: 103 KSEK

Ekonomisk Översikt

År Omsättning (KSEK) Resultat (KSEK)
2022 0 103

Plats och Kontakt

VISAGE Dinner Club AB är belägen på Kristinelundsgatan 16 i 411 37 Göteborg. För den som önskar ta kontakt med företaget för bordsbokning eller förfrågningar kan man enkelt göra det genom att besöka deras adress i den livliga stadsdelen.

Styrelse och Ledning

Styrelseledamot för VISAGE Dinner Club AB är Dalibor Stankovic, medan Aleksandar Stankovic tjänar som styrelsesuppleant. Deras ansvar omfattar att leda företaget mot en framgångsrik framtid och att upprätthålla höga standarder för kundservice och verksamhet. Denna artikel är även relevant för ämnet Car Proffsen I Kristianstad Ab.

Företagsstruktur

VISAGE Dinner Club AB är ett självständigt företag som inte ingår i någon större koncern. Detta ger dem flexibilitet att snabbt anpassa sig till marknadens förändringar och behov, vilket är av stor vikt i den dynamiska restaurangbranschen.

Finansiell Information

Med en anställd och ett positivt resultat på 103 KSEK under 2022, visar VISAGE Dinner Club AB på en stabil ekonomisk grund. Företaget har under de senaste fem åren betalat in 0 KSEK i skatt, vilket placerar dem på plats 608 645 bland Sveriges aktiebolag.

Restaurangverksamhet i Sverige

VISAGE Dinner Club AB är en del av SNI-koden 5610 som står för Restaurangverksamhet. De är en av många aktörer som bidrar till den svenska matkulturen och nattlivet. Deras närvaro i Göteborg bidrar till stadens rykte som en kulinarisk och kulturell destination. Här finns en liknande artikel på samma tema: Pt Bright Nails.

Lokal Konkurrens och Branschkollegor

I närheten av VISAGE Dinner Club AB finns flera andra företag som också verkar inom samma bransch. Detta skapar en hälsosam konkurrens som uppmuntrar till innovation och hög servicenivå bland restauranger och nattklubbar i området.

Anställningsmöjligheter

Trots att VISAGE Dinner Club AB just nu rapporterar att de har 0 anställda, kan framtida expansion och framgång innebära nya anställningsmöjligheter för dem som är intresserade av restaurang- och nattklubbsbranschen.

Kontaktuppgifter och Mer Information

För mer information om VISAGE Dinner Club AB eller för att göra en bokning, kan intresserade besöka dem på deras adress i Göteborg eller utforska ytterligare företagsinformation på webbplatser som Bolagsfakta.se.Visage Dinner Club erbjuder en exklusiv matupplevelse med kreativa rätter i en elegant och inbjudande atmosfär.