Happy Lamb Stockholm

Happy Lamb Stockholm bjuder på en smakrik hot pot-upplevelse där färska ingredienser möter traditionella kinesiska smaker i hjärtat av staden.

Introduktion till Happy Lamb AB

Happy Lamb Stockholm erbjuder en smakrik upplevelse i hjärtat av huvudstaden. Med sitt centrala läge på Klara Norra Kyrkogata 19 i Stockholm, erbjuder Happy Lamb AB en unik restaurangupplevelse för alla som är intresserade av att utforska det rika kinesiska köket.

Som en del av den livliga restaurangbranschen i huvudstaden, har Happy Lamb AB etablerat sig som en destination för matälskare som söker autentiska smaker och en mysig atmosfär.

 • Centrala läget
  • Ligger på Klara Norra Kyrkogata 19
  • Lättillgängligt från olika delar av staden
 • Unik matupplevelse
  • Utforska det rika kinesiska köket
  • Autentiska smaker
 • Mysig atmosfär
  • Perfekt för matälskare
  • En del av Stockholms livliga restaurangscen
Faktum Detaljer
Namn Happy Lamb AB
Adress Klara Norra Kyrkogata 19, Stockholm
Typ av kök Kinesiskt
Webbplats Happy Lamb AB på Bolagsfakta

Restaurangverksamhet och Service

Happy Lamb AB är inte bara en restaurang, utan en plats där mat möter kultur. Företaget har som mål att bedriva restaurangverksamhet och erbjuder en meny som är noggrant sammanställd för att ge sina gäster en genuin upplevelse av kinesisk matlagning. Med en fokus på kvalitet och service strävar Happy Lamb efter att skapa minnesvärda måltider för varje besökare.

Strategiskt läge och Tillgänglighet

Beläget i centrala Stockholm, är Happy Lamb AB lättillgängligt för både lokalbefolkningen och turister. Dess närhet till stadens puls och viktiga knutpunkter gör det till ett idealiskt val för en spontan lunch eller en planerad middag. Kontaktuppgifterna inkluderar telefonnummer 08400 255 88 för att göra bokningar eller förfrågningar.

Företagsinformation och Transparens

Happy Lamb AB är transparent med sin företagsinformation, som är tillgänglig för allmänheten. Med organisationsnummer 5593929499, kan intresserade parter enkelt hitta information om företagets struktur och verksamhet. Informationen är sammanställd från pålitliga källor som myndigheter och privata aktörer.

Ansvariga Personer och Ledning

En stark ledning är avgörande för varje framgångsrikt företag, och Happy Lamb AB är inget undantag. Styrelseledamot Bo Sun och Styrelsesuppleant Chriz Lac är de ansvariga personerna som leder företaget framåt. Deras engagemang och passion för restaurangbranschen reflekteras i den höga kvaliteten på mat och service som Happy Lamb erbjuder. Liknande artikel Bolagsinspektionen Sverige Ab.

Ingen Koncernkoppling

Det är värt att notera att Happy Lamb AB är ett självständigt företag som inte ingår i någon koncern. Detta ger dem friheten att anpassa sin verksamhet och meny efter sina egna visioner och gästernas önskemål, vilket bidrar till en mer personlig och unik restaurangupplevelse. Vi har skrivit en liknande artikel om detta här Douglas Murray Förmögenhet.

Ekonomisk Information och Tillväxt

Trots att det inte finns något bokslut tillgängligt för allmänheten, kan den som är intresserad av Happy Lamb AB:s ekonomiska tillväxt och stabilitet kontakta företaget direkt för att få mer information. Detta ger en möjlighet att förstå företagets ekonomiska hälsa och framtidsutsikter.

Engagemang för Kvalitet och Autenticitet

Happy Lamb AB:s engagemang för kvalitet och autenticitet är tydligt i varje aspekt av deras verksamhet. Från urvalet av ingredienser till presentationen av maträtterna, strävar Happy Lamb efter att ge sina gäster en äkta och oförglömlig kulinarisk upplevelse.

Slutsats och Kontaktuppgifter

Happy Lamb AB representerar en kulinarisk pärla i Stockholms restaurangscen. För den som vill uppleva en bit av Kina i Sverige är Happy Lamb den perfekta destinationen. För mer information eller för att göra en reservation, tveka inte att ringa på 08400 255 88 eller besöka dem på Klara Norra Kyrkogata 19. Upptäck en värld av smaker med Happy Lamb Stockholm!Happy Lamb Stockholm erbjuder en autentisk hotpot-upplevelse med färska råvaror och smakrika buljonger i en mysig miljö.