SV fastighetsförmedling

SV Fastighetsförmedling erbjuder personlig och engagerad hjälp för en smidig bostadsaffär.

Historisk Bakgrund

Svensk Fastighetsförmedling är en välkänd aktör inom fastighetsmäklarbranschen med en rik historia som går tillbaka till 1937. Det var då Eric H Lundgren lade grunden för företaget i Linköping.

Med en affärsidé som fokuserade på att förmedla villor, fritidshus, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och lantbruk, har företaget vuxit stadigt genom årtiondena.

Idag står Svensk Fastighetsförmedling som en av de mest framträdande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige.

Tjänster och Erbjudanden

 • Villor
  • Köp och försäljning
  • Marknadsvärdering
  • Styling och fotografering
 • Fritidshus
  • Specialiserade mäklare
  • Rådgivning för säsongsmarknaden
 • Bostadsrätter
  • Stads- och förortsområden
  • Investeringar och förstahandsköp
 • Kommersiella fastigheter
  • Verksamhetslokaler och investeringsobjekt
  • Uthyrningstjänster
 • Lantbruk
  • Skogs- och jordbruksfastigheter
  • Generationsskiften och värderingar

Fakta om Svensk Fastighetsförmedling

Grundat 1937
Grundare Eric H Lundgren
Huvudkontor Linköping, Sverige
Tjänster Villor, fritidshus, bostadsrätter, kommersiella fastigheter, lantbruk
Marknadsposition En av Sveriges ledande fastighetsmäklarkedjor

Organisation och Närvaro

Med omkring 1200 medarbetare och cirka 230 butiker över hela Sverige, har Svensk Fastighetsförmedling en omfattande närvaro på marknaden. Varje butik är en del av en stark kedja, men drivs individuellt av cirka 200 franchisetagare. Denna affärsmodell ger företaget en unik kombination av lokal marknadskännedom och nationell styrka.

Ekonomisk Framgång

I takt med en växande fastighetsmarknad har även Svensk Fastighetsförmedling sett en positiv ekonomisk utveckling. År 2019 rapporterade moderbolaget en omsättning på omkring 151 miljoner kronor. Denna finansiella styrka är ett bevis på företagets framgångsrika affärsstrategi och dess förmåga att anpassa sig till marknadens skiftningar.

Ledarskap och Vision

Liza Nyberg, som tillträdde som verkställande direktör den 1 februari 2019, leder Svensk Fastighetsförmedling in i framtiden. Med en tydlig vision om att fortsätta stärka företagets position på marknaden, fokuserar ledningen på innovation och kundservice för att möta de nya utmaningar och möjligheter som fastighetsbranschen erbjuder.

Serviceutbud och Expertis

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose kundernas olika behov. Från värdering och försäljning till juridisk rådgivning och marknadsanalys, har företagets fastighetsmäklare den expertis som krävs för att genomföra en trygg och framgångsrik fastighetsaffär. Kunderna kan lita på att få professionell vägledning genom hela processen, oavsett om det gäller köp eller försäljning.

Marknadsföring och Digital Närvaro

I en tid där digital närvaro är avgörande för framgång, har Svensk Fastighetsförmedling investerat i en stark onlineplattform. Företagets webbplats och sociala medier används flitigt för att marknadsföra objekt och nå ut till potentiella köpare. Genom innovativa digitala lösningar strävar företaget efter att vara ledande inom digital fastighetsförmedling.

Hållbarhet och Samhällsansvar

Hållbarhet och samhällsansvar är centrala teman för Svensk Fastighetsförmedling. Företaget arbetar aktivt för att bidra till en mer hållbar fastighetsmarknad och tar ansvar genom att stödja lokala initiativ och projekt. Genom dessa insatser visar de att de inte bara är en affärsdrivande organisation, utan också en samhällsbyggare.
Läs även artikeln Balder fastigheter.

Utbildning och Karriärmöjligheter

För att säkerställa hög kompetens och service erbjuder Svensk Fastighetsförmedling kontinuerlig utbildning för sina medarbetare. Detta skapar attraktiva karriärmöjligheter inom företaget och bidrar till att locka till sig branschens bästa talanger. Genom att investera i sina anställdas utveckling, säkerställer företaget en hög standard på den service som erbjuds till kunderna.
SV Fastighetsförmedling erbjuder personlig service och expertis för en smidig bostadsaffär.

Sammanfattning

Svensk Fastighetsförmedling har etablerat sig som en stark och pålitlig partner på fastighetsmarknaden. Med en lång historia, omfattande expertis och en framåtblickande ledning, är företaget väl rustat för att möta framtida utmaningar. Genom att kombinera traditionell fastighetsförmedling med modern teknik och hållbara värderingar, fortsätter Svensk Fastighetsförmedling att vara en ledande aktör i branschen.
Liknande artikel Vectura fastigheter.