Sa Motor I Mälardalen Ab

SA Motor i Mälardalen AB erbjuder ett brett utbud av bilreparationer och service för att hålla ditt fordon i toppskick.

Om SA Motor i Mälardalen AB

SA Motor i Mälardalen AB är ett företag beläget i Eskilstuna, specialiserat på handel med personbilar och lätta motorfordon. Med en omsättning på 6 514 KSEK under år 2022, och ett resultat på 189 KSEK, etablerar sig företaget som en stabil aktör inom bilhandelsbranschen.

Trots att företaget inte har några anställda, har det lyckats upprätthålla en hälsosam verksamhet i Mälardalen.

 • Företagsinformation
  • Namn: SA Motor i Mälardalen AB
  • Plats: Eskilstuna
  • Specialitet: Personbilar och lätta motorfordon
 • Ekonomisk översikt
  • Omsättning 2022: 6 514 KSEK
  • Resultat 2022: 189 KSEK
 • Verksamhetens status
  • Inga anställda
  • Stabil verksamhet i Mälardalen
År Omsättning (KSEK) Resultat (KSEK)
2022 6 514 189

Företagets Ledning

Styrelseledamot för SA Motor i Mälardalen AB är Akam Rahman Miran, medan Sarbast Bahjat Ahmat Zangana tjänar som styrelsesuppleant. Dessa individer bär det yttersta ansvaret för företagets strategiska riktning och övergripande verksamhet.

Finansiell Information

Med en vinstmarginal på 2,8 %, rankas SA Motor i Mälardalen som nummer 372 488 i Sverige bland aktiebolag, och nummer 2 762 i Eskilstuna kommun. Det är viktigt att notera att företaget inte har betalat in någon skatt under de senaste 5 åren, vilket placerar det på plats 571 561 bland svenska aktiebolag när det gäller skattebetalningar.

Plats och Kontakt

SA Motor i Mälardalen AB har sitt säte på Sergeantvägen 2, 632 36 Eskilstuna. För de som önskar ta kontakt med företaget för eventuella förfrågningar eller tjänster, är detta den primära adressen att hänvisa till.SA Motor i Mälardalen AB erbjuder kvalitativa fordonsreparationer och service med fokus på kundnöjdhet och effektivitet.

Tjänster och Erbjudanden

Företaget fokuserar på att köpa och sälja begagnade bilar, vilket tillgodoser behovet av prisvärda och tillförlitliga fordon i regionen. Med en stark lokal närvaro och en förståelse för marknadens dynamik, strävar SA Motor i Mälardalen AB efter att erbjuda sina kunder kvalitetsservice. Här finns en liknande artikel på samma tema: Hi3g Access Ab.

Branschposition

I en konkurrensutsatt bransch som handel med personbilar och lätta motorfordon (SNI 4511), står SA Motor i Mälardalen AB starkt i Eskilstuna. De är en del av en större grupp av företag som bidrar till regionens ekonomi och bilmarknad.

Ansvar och Transparens

Informationen om SA Motor i Mälardalen AB kommer från pålitliga källor som myndigheter, privata aktörer, samt egna insamlingar från Bolagsfakta. Detta säkerställer en hög nivå av ansvar och transparens gällande företagets verksamhet och ekonomiska data. Läs även artikeln Din Pärla Ab.

Slutsats

SA Motor i Mälardalen AB är ett exempel på ett mindre, men effektivt företag som lyckas navigera i bilhandelns värld utan en stor anställd styrka. Med en stabil ekonomisk grund och en klar riktning under ledning av Akam Rahman Miran och Sarbast Bahjat Ahmat Zangana, fortsätter företaget att tjäna kunder i Mälardalen och bidrar till den lokala ekonomin.

Sa Motor

Omdömen: 1.4 (10 omdömen)
Adress: Kaptensvägen, 632 36 Eskilstuna, Sweden
Telefon: +46 70 418 26 09
Webbsida: