Swedbank fastighetsbyrå

Swedbank Fastighetsbyrå erbjuder expertis inom bostadsförmedling, hjälper kunder att hitta drömhemmet eller sälja sin fastighet effektivt.

Om Swedbank Fastighetsbyrå

Swedbank Fastighetsbyrå AB, mer känt som Fastighetsbyrån, är en av Sveriges ledande fastighetsmäklarkedjor. Med cirka 1200 mäklare och över 250 kontor utspridda över hela landet, erbjuder företaget en omfattande service för den som vill köpa eller sälja bostad.

Fastighetsbyrån är inte bara verksamt i Sverige utan har även etablerat sig i Spanien och Portugal, vilket underlättar för svenskar som önskar förvärva bostad i dessa populära semesterdestinationer.

Genom att förmedla allt från villor och bostadsrätter till fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter, täcker Fastighetsbyrån ett brett spektrum av fastighetsmarknaden.

 • Huvudkontor
  • Beläget i Sverige
 • Verksamhet
  • Utbud av tjänster för köp och försäljning av fastigheter
  • Internationell närvaro i Spanien och Portugal
 • Fastighetstyper
  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Tomter
  • Kommersiella fastigheter
Antal mäklare Antal kontor Verksamhetsländer
1200 250 Sverige, Spanien, Portugal

Historia och Utveckling

Fastighetsbyrån har en lång historia som sträcker sig tillbaka till dess grundande år. Som en del av Swedbank-koncernen, har byrån haft en stark finansiell ryggrad att växa ifrån. Genom åren har Fastighetsbyrån utvecklats från att vara en traditionell mäklarbyrå till att bli ett modernt företag som ständigt anpassar sig efter marknadens och kundernas behov. Genom att införa digitala lösningar och innovativa tjänster har Fastighetsbyrån säkerställt sin position i branschens framkant.

Tjänster och Expertis

Fastighetsbyråns tjänster är många och varierade för att möta kundernas olika behov. Förutom själva förmedlingen av fastigheter, erbjuder byrån tjänster som värdering, finansieringsrådgivning och juridisk konsultation. Mäklarna hos Fastighetsbyrån är välutbildade och har djupgående kunskaper om lokala marknader, vilket är en stor fördel för både köpare och säljare.

Franchiseorganisationen

Som en franchiseorganisation är Fastighetsbyrån uppbyggd av självständiga franchisetagare som driver sina egna kontor under Fastighetsbyråns varumärke. Detta ger företaget en unik fördel då varje kontor drivs av entreprenörer som har ett personligt intresse av att tillhandahålla den bästa möjliga servicen och uppnå resultat. Samtidigt har de tillgång till de resurser och det stöd som Swedbank-koncernen erbjuder.
Läs artikeln om ämnet Diös fastigheter här.

Internationell Närvaro

Fastighetsbyråns närvaro i Spanien och Portugal är en stor fördel för de som söker en fastighet utomlands. Med kunskap om de lokala marknaderna och lagarna, kan Fastighetsbyrån hjälpa till att navigera i köpprocessen på ett smidigt och tryggt sätt. Detta inkluderar allt från att hitta rätt objekt till att hantera juridiska frågor och finansiering.
Swedbank Fastighetsbyrå erbjuder personlig mäklartjänst för effektiva bostadsaffärer över hela Sverige.

Hållbarhet och Ansvarstagande

Hållbarhet och socialt ansvarstagande är viktiga delar av Fastighetsbyråns verksamhet. Företaget strävar efter att minska sin miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar fastighetsmarknad. Detta inkluderar att arbeta för energieffektiva lösningar och att stödja välgörenhetsorganisationer och lokala samhällsinitiativ.

Framtid och Innovation

Med blicken framåt fortsätter Fastighetsbyrån att utforska nya teknologiska innovationer för att förbättra kundupplevelsen och effektivisera fastighetsaffärer. Genom att investera i digitala plattformar och AI-baserade verktyg, positionerar sig Fastighetsbyrån för att möta framtidens utmaningar inom fastighetsförmedling.
Här finns en artikel på samma tema: Pantbrev fastighet.

Kundupplevelsen hos Fastighetsbyrån

Att säkerställa en positiv kundupplevelse är centralt för Fastighetsbyrån. Det innebär att man arbetar kontinuerligt med att förbättra serviceprocesserna och att personalen får den utbildning och de verktyg som krävs för att möta och överträffa kundernas förväntningar. Kundnöjdhet är en prioritet som genomsyrar hela organisationen, från första kontakt till avslutad affär.

Slutsats

Swedbank Fastighetsbyrå står ut som en pålitlig och kompetent partner i alla typer av fastighetsaffärer. Med sin omfattande erfarenhet, breda tjänsteutbud och starka fokus på kundtillfredsställelse, erbjuder Fastighetsbyrån de verktyg och den expertis som krävs för att göra bostadsköp och -försäljning till en framgångsrik och smidig process.